:: ha repülnek a körkefék

Ágival úgy egyeztünk, hogy amikor a lányok már egy kicsit felöltöznek, akkor szól, de ez a nagy hajtásban valahogy kimaradt. Mikor bementünk, már minden lány fel volt egy picit öltözve, igaz, akadt olyan is, aki később picit levetkőzött.

Megéri diák-divatbemutatókon részt venni, itt minden modell valójában divattervező hallgató, így nem zavarhatja meg a hangulatot egy nagyon szép, de a fejéből kibambuló lány. Mindenki mindent csinál. Jolánka sminkeli Évát, miközben Éva az Emese haját igazgatja. Közben egyik sarokból a másikba repülnek a körkefék, rúzsok és szemfestékek.

Amikor Ági látja, hogy mindenkin van már valami ruha, elmondja a koncepciót, a lányok – ezt nagyon irigyeltem az egészben – értik is, hogy miről van szó, lezavarnak egy gyors próbát, és irány a színpad.

A show alatt a csoporttársak duruzsolnak a háttérben, hogy milyen érdekes az anyagválasztás, jók azok a bogozások, ezt egy kicsit másképp csinálta volna, de nem érzek irigységet a hangjukban. És persze volt zene, tapsikálás. Meghajlás után Ági szinte lekergette a lányokat a kifutóról, kész, vége.

Házi felvételek:

[soós]

Megjegyzések lezárva.