Rekord-törekvések

Ez a bejegyzés egy adalék egy korábbi anyaghoz, A japánok szexuális élete c. dossziéhoz. A japán amatőr párok, összesen 250, kemény logisztikával megszervezett, előre betanított, az abszurditásig szinkronizált rítust hajtanak végre. A videó egy hónapja jött ki, az infó blogokon gyűrűzik. A kiadó egy egész estés perfomansz-játékfilmet készített belőle és nyári poénnak harangozta be. Egyes utalások bizonyos Spencer Tunick-vízióhoz hasonlítják de szerintem hibás az analógia, itt a realitást szétfeszítõ reality showról van szó.

[kelemen]

8 válasz: “Rekord-törekvések”

  1. Nándor (Nándika, vagy amit akartok)

    kínos lehet… ha pl. a 35. sorból a 13. muksónak épp erekciós problémája akad, akkor vagy szétesik a gyönyörű mátrix, vagy a szomszédok derülésére megpróbálja eljátszani (amit, a női orgazmussal ellentétben, elég nehéz).

  2. eSzCsé

    Saját párok voltak, vagy random?

  3. kelemen

    Nem néztem végig az anyagot, csak bele-bele, de úgy tűnik nem random.

  4. fkt

    Nandika, most hogy a hatso sorban mi tortenik azt ugysem latod, mert azert anyira voltak ok okosak hogy azt emeljek ki aminek nincsenek gondjai aminek meg gondok vannak, azert “szineszek” hogy tudjanak szineszkedni is …..

  5. eSzCsé

    Próbálom felfogni, mi lehet a jó abban, hogy ha valaki azt kiáltja: “és most a sültcsirke-póz következik”, akkor mindenki azt csinálja, addig, amíg be nem jelentik az újabb pózt. Talán maga a szex nem jó, csak az, hogy részt vehetnek egy ilyen akcióban. Bár fene tudja megmondani egy szeretkező japán nő arcáról, hogy akkor most jó neki vagy baromira fáj.

  6. csabi

    …a syncronizalas nem valami jo , ahogy elnezem… talan ez csak a bemelegites ,vagy a szunet a take1 meg a take2 kozott???

  7. kelemen

    eSzCsé, ez a japán iparág lényge, a jó-mert-fáj, fáj-mert-jó

  8. eSzCsé

    Wakarimashita.