PET újragondolva

pet project
alejandro sarmiento + miki friedenbach

watering can
nicolas le moigne

Forrás és további megoldások: designboom

[kelemen]

6 válasz: “PET újragondolva”

  1. LeHeL

    érdekes a műanyag kérdésének kettőssége : nehezen lebomló, környezetre eléggé káros, viszont az emberek hasznára is van (gondolok itt székekre, cserépre bármire)

  2. acs

    olcso probalkozasok…sokan egy rakas penzt keresnek azzal, hogy a muanyag ujrahasznositasi lehetosegeit varialjak, ahelyett, hogy rajonnenek, hogy pl. uvegben is lehet asvanyvizet vasarolni (igaz, nyugatabbra a profit mar kiolte ezt a format). Maga az a megnevezes, hogy “ujrahasznosithato muanyag” kamu, atveres, nem letezik, mert a vegeredmeny ugyis a kornyezet szennyezese lesz

  3. LeHeL

    és nemcsak az ásványvizet, hanem mindent műanyagszatyorba csomagolnak az üzletekben. Kevesen figyelnek sajna oda ezekre a 7köznapi “apróságokra”

  4. .

    Gyerekek, a következő műsorunkban bemutatjuk, hogy lehet 80 másodperc alatt vízipipát készíteni a sok üres fantás flakonból.

  5. lapte

    Kedves acs, hogy tõled nyugatabbra tényleg csak kamu meg átverés lehet ez a megnevezés, azt nem vitatnám. De hogy északabbra ez a környezetkimélõ újrahasznosítás már egy jó ideje az egyik legkomolyabban vett valóság, arról viszont személyesen is biztosíthatlak. Mert ha eddig még nem tapasztaltad volna, akkor alaposan meglepõdnél azon, hogy ott mi minden nincs benne a kukában.

  6. lapte

    Amúgy eredetileg ez is része lenne a közismerten szûkös pénztárcájú harmadik világnak a – ismerjük el, eléggé álságos és gyenge hatásfokú – megsegítését és felvirágoztatását célzó, nemzetközi projektek egyikének.