Rama VCD

Talán a héten a Trindex bővebben is foglalkozik a jelenséggel: egyféle boom van a CD-VCD-DVD-mellékletes magazinok területén. Nem mintha értelmes filmekhez is hozzá lehetne jutni – kivétel a rePublik DVD-i – de nagyon örülök annak, hogy most már nagyjából ott vagyunk, ahol Magyarország körülbelül 2-3 éve volt. Másik jelenség, hogy a CD-k promóciós tartalmak lettek, korábban a Dialog (Orange) tett CD-ket a feltöltő kártyák mellé. A tavaly a Rama tematikus zene CD-ket mellékelt a margarinokhoz, most a Rama 10 perces kisfilmeket nyom a margarinok fedelére – amolyan egzotikus klisékkel kombinált főző-tanfolyamokat. A jelenség világszerte jól ismert, nem nagyon van, mit hozzáfűzni.

A következő lépés az lehet, hogy, hogy a pormóiós mozgókép-bónuszokat egy absztraktabb szinten, a brandinghez kötik és a site-okról lehet majd letölteni a rövidfilmeket, lásd a BMW top rendezőkkel legyártatott kisfilm sorozata, a The Hire (a homlapon más nem, de torrenttel megtalálhatók).

[kelemen]

3 válasz: “Rama VCD”

  1. lapte

    “..most a Rama 10 perces kisfilmeket nyom a margarinok fedelére – amolyan egzotikus klisékkel kombinált főző-tanfolyamokat. A jelenség világszerte jól ismert, nem nagyon van, mit hozzáfűzni.” … csak annyit esetleg, hogy nem mindenhol, mert én még ilyen, ennyire erõszakos reklámot soha nem láttam … hálistennek! :)

  2. kelemen

    Gondolj arra lapte, hogy a szemben lévő tömbház ablakai tele vannak Maggi szivecskékkel, abban a reményben, hogy a Maggi-karaván majd pont ott fog megállni.

  3. karak

    A poén viszont az, már ami a Rama-t illeti, hogy a mivel nem takarták el a séf száját főzés közben, tisztán látni, hogy NEM Rama margarint használ és mond, hanem olívaolajat. Enyhe különbség :) ))).
    Lásd párizsi verzió. Azt az egyet láttam.